Toiminta

Yleistä

Vuosi 2018 on ehkä edellistä toimintavuotta rauhallisempi. Meillä on voimassa oleva työehtosopimus, johon saimme työantajan vaatimuksiin nähden hyvän sopimuslopputuloksen. Silti seuraamme valppaana työmarkkinatilannetta. Osallistumme liiton tarjoamiin koulutuksiin ja yhdistyksemme valitsemat edustajat osallistuvat liiton päätöksentekoon. Yleisistä kokouksista pyrimme ilmoittamaan Journalistissa ja sähköpostilla sekä kotisivullamme https://kpjournalistit.fi.Muistakin yhdistyksemme asioista ilmoitamme jäsenistölle tarvittaessa sähköpostilla ja kotisivun kautta.

Uraohjausta jatketaan, webinaareina uravalmentajayritys UP Partnersin listalta http://www.uplift.fi/webinars.aspx. Liitto tarjoaa yhden webinaarin ja webinaarikatsomon tarjoilut (pientä purtavaa ja virvoittavaa juomaa). Tilaisuus pidetään syksyllä Kokkolassa. Lisäksi on tarjolla runsaasti liiton järjestämää ay-koulutusta.

Journalistiliiton tarjoama Webinaarikatsomo rakennetaan Hotelli Kaarleen Kokkolassa ke 28.11.2018 alkaen kello 18. Seminaariluento on Krista Kohtakankaan

Yhdistystoiminta

Keski-Pohjanmaan Journalistien hallitus joutuu miettimään yleisen kokouksen antaman valtuutuksen mukaan, mitä Hällotin huvilalle tehdään tulevaisuudessa. Tosiasia on se, että jäsenmaksutulot ovat huomattavasti pienentyneet jo viime vuonna ja suuriin remontteihin ei ole jatkossa varaa. Yhdistyksellämme on huvila Hällotissa noin kahdeksan kilometrin päässä Kokkolasta. Se on jäsentemme varattavissa kesäkauden.

Tänä vuonna kaadetaan rakennusten kattoja mahdollisesti lahottavat puut huvilan ja saunan välittömästä läheisyydestä. Toinen tänä vuonna tehtävä hankinta Hällottin huvilalle on kuivakäymälän ostaminen, jonka arvioitu hinta on 700 euroa. Yhdistys järjestää pikkujoulun ja sen yhteyteen seminaarin jostain ajankohtaisesta aiheesta.